Хидратиращ UV богат крем SPF 20

 • Приятна текстура
 • SPF 20
 • 40 ml
  Купи онлайн

  Хидратиращ UV богат крем SPF 20

  Хидратиращият крем  HYDRALBA UV осигурява двойна полза в 1 жест:  

  • Мигновена и дълготрайна хидратация, устойчива на климатичния стрес
  • Цялостна защита срещу външните агресивни фактори (UVA / UVB, замърсяване...)
  • За нежна кожа, без усещане за опъване
  Подходящ ли е за мен?

  Моята кожа е дехидратирана, по-скоро суха. Усещам опъване на лицето от време на време. Кожата ми е посърнала и загубила блясъка си. Мисля, че е по-малко мека и еластична от преди. Откривам появата на малки бръчици на дехидратация на нивото на бузите. През слънчевите дни, искам да хидратирам и защитавам кожата ми от агресивните външни фактори.

  Как се използва?

  1 нанасяне сутрин. Отлична база за грим. За подходящо демакииране, изпробвайте SENSIFLUID Демакииращо мляко, ако предпочитате млечна и обгращаща текстура, или SENSIFLUID Мицеларна вода, ако предпочитате водни и леки текстури.

  Съставки

  Комплекс Rhealbose® (извлечен от Кълн от Овес Rhealba®) → Хидро-защитен ефект

  UV филтри → Слънчева защита

  Витамин E → Антиоксидантно действие

  Препоръката на дерматолога

  '"Нуждите на кожата се променят според сезона. В слънчевите дни, UV-лъчите нарушават кожната бариера и изсушават кожата. Още повече, при ежедневно излагане на слънце, кожата понася пасивни/неволеви UV- агресии. Като последствие, тя състарява преждевременно (поява на петна, бръчки).
  Хидратиращ продукт с UV-защита е грижата през „хубавите дни”, за употреба основно през пролетта и лятото. През зимния период, когато интензивността на UV-лъчите намалява, е по-добре да го замените с обичайно използвания хидратант, например Hydralba ЛЕК или БОГАТ крем.” 

  Моят ритуал за грижа A-DERMA

  1Аз почиствам моята кожа
  2Аз се грижа за моята кожа