EPITHELIAL A.H Duo крем

 • Мигновено успокоение
 • Ускорено възстановяване
 • Без остатъчни следи
 • 40ml и 100ml
  Купи онлайн

  EPITHELIAL A.H Duo крем

  EPITHELIALE AH DUO е 1ят възстановяващ крем с несравнимо двойно действие: ултра-възстановяващ и срещу остатъчни следи. Възстановява и успокоява кожата, след малки дерматологични процедури или в случай на повърхностни увреждания на кожата, които могат да оставят следи.

  Бързо и естетично възстановяване на кожата с ефикасност срещу остатъчни следи, отчетена след 15 дни от 94% от потребителите. Ултра-плъзгаща се и гелообразна текстура. Невидим и немазен завършек след нанасяне Оптимална толерантност

  • Възстановяване на увредена кожа
  Подходящ ли е за мен?

  "Кожата ми е увредена, след дерматологична процедура, естетична или не: лазер, пилинг, мезотерапия, криотерапия, ексцизия... или в случай на повърхностно засягане на кожата."

  Как се използва?

  Нанесете на плътен слой и леко масажирайте. 1-2 пъти дневно на локализирани или обширно засегнати участъци, до пълно възстановяване на повърхността на кожата.

  Съставки

  CICAHYALUMIDE® е комплекс от 3 активни съставки, действащи в синхрон: 

  • Дипептид L-ALA-L-GLU
  • Хиалуронова киселина
  • Екстракт от Кълнове от Овес Rhealba®

  1. ултра-възстановяване
  2. срещу остатъчни следи
  Препоръката на дерматолога

  "Повърхностни увреждания, изгаряне, естетични процедури като лазер или пилинг или след хирургични интервенции, които нарушават повърхността на кожата, което моментално отключва процес на възстановяване на кожата. Този процес продължава най-често повече от година и естетичния краен вид зависи от грижите, които се полагат.

  За бързо и качествено възстановяване използвайте EPITHELIALE A.H DUO за дълъг период от време или между процедурите при вашия дерматолог, за да се ограничи риска от остатъчни следи.

  Epitheliale AH DUO е първият възстановяващ крем на базата на ексклузивния и патентован комплекс CICAHYALUMIDE®. Тази нова комбинация осигурява нова енергия за клетъчния метаболизъм за ускоряване и подобряване на реконструкцията на епидермиса."

  Моят ритуал за грижа A-DERMA

  1Аз почиствам моята кожа
  2Аз възстановявам моята увредена кожа