Phys-AC Hydra Хидро-компенсиращ крем

 • НОВО
 • 40 мл
  Купи онлайн

  Phys-AC Hydra Хидро-компенсиращ крем

  Phys-AC Hydra компенсира и успокоява кожата, отслабена от раздразнения и изсушаваща терапия. Незабавен и дълготраен хидратиращ ефект, благодарение на постепенното освобождаващо действие на активните съставки. Богат на компенсиращи хидратиращи агенти, които допринасят за комфорта и възвръщането на баланса на кожата. База за грим.

  Клинични резултати:
  Незабавно усещане за кожно успокояване на 90%*;
  Значително намаляване на сквамите след 4 дни*.

  Клинично проучване, проведено на 43 пациента, на възраст между 12 и 35 години (средана възраст 21 години), с акне с Phys-AC Hydra, комбинирано с медикаментозно лечение, 34 жени и 9 мъже, включително 14 младежи (на средна възраст 15 години) и 29 възрастни (средна възраст 24 години).

  • Компенсира
  • Успокоява
  • Хидратира
  Подходящ ли е за мен?

  "На лечение съм, което изсушава и дразни кожата ми и търся продукт, който да използвам в същото време да успокоява и хидратира кожата ми и премахва излишните сквами и опъването на кожата. Търся ултра комфортна и незабележима обвиваща текстура. Да успокоява кожата ми и да е богата, не мазна текстура, покриваща лицето със сатенен воал, без да го омазнява или да лепне."

  Как се използва?

  Нанесете на цялото лице сутрин и/или вечер, на предварително почистена кожа с Почистващ пенещ се гел или с Почистваща мицеларна вода. Може да се използва и като основа за грим. Хипоалергенен- Некомедогенен.

  Съставки
  Глутаминова киселина -> редуцира себума Екстракт от Кълнове от Овес Rhealba® -> анти-P.acnes и успокояващо действие Глициретинова киселина -> успокоява Балансиращи съставки -> високо концентрирани на компенсиращи хидратиращи агенти за намаляване на прекомерното лющене и усещане за опъване на кожата. Без феноксиетанол и силикон. Некомедогенен.
  Препоръката на дерматолога

  "Редовно препоръчвам Phys-AC Hydra за успокояване, хидратиране и компенсиране ефектите от раздразващи и изсушаващи третирания на кожата. Богат на компенсиращи хидратиращи съставки, ограничава прекомерното лющене и усещането за опъване. Съдържа успокояващи съставки на растителна основа (извлечени от Кълнове от Овес Rhealba®и глициретинова киселина), които намаляват зачервяванията и успокояват раздразненията."

  Моят ритуал за грижа A-DERMA

  1Почиствам своята склонна към акне кожа
  2Отстранявам грима си
  3Прилагам медицинско лечение