Продукти за бебета – Въпроси на родители

Продуктите за бебе: съкровище от нежност за защита на деликатната кожа на най-малките.

Необходими ли са специфични продукти за бебета?

Да, защото кожата на малките е много по-деликатна и специфичните серии за бебета подлежат на стриктни правила на производство за гаранция за толерантност и безопасност.Кога да къпем бебето?

Сутрин или вечер, според това кога разполагате с време и според настроението на бебето. Ако му е било много топло през нощта, една баня ще го освежи, след един малко бурен или неспокоен ден, то ще се зарадва да бъде изкъпано.


Имате новородено, а вие се притеснявате, че при баня то може да се хлъзга в коритото?

Хванете бебето с една ръка на вратлето и рамената, а с другата - на седалището. Така можете да нанесете и разпенете на него продукт за измиване на масата за повиване и после да го изплакнете във водата.Крие ли рискове за бебето баня с пяна?

Никакъв, ако внимателно го наблюдавате. То ще обожава да си прави „брада” с пяната. Не го оставяйте никога само, може да се задуши, потъвайки в коритото и поглъщайки вода или пяна.


Може ли да се слага парфюм върху бебешката кожа?

Препоръчително е да се избягва преди 6-месечна възраст. Днес съществуват специални парфюми, адаптирани за най-малките, които са с много добра поносимост.


Кремовете при смяна на пелени пречат ли на бебешката кожа да диша?

Не, те служат за изолация на седалището на бебето, без да бъдат оклузивни. Така кожата на бебето е защитена и диша.


Може ли да режем ноктите на бебето, още от раждането?

Да, със специална нокторезачка, за да се избегне драскането на лицето или очите.


Всички дермо-педиатрични продукти на А-DERMA ли са хипоалергенни?


Всички наши продукти са хипоалергенни, казано по друг начин – формулирани, за да се намали до минимум риска от алергични реакции. Непрекъснато се провеждат тестове за хипоалергенност.Какъв е срокът на годност на продуктите за бебета и деца на A-DERMA ?

Ние гарантираме 36 месеца трайност след производство. Крайният срок на употреба е отбелязан върху нашите продукти. Веднъж отворени, продуктите трябва да бъдат използвани до 6 месеца.