A-DERMA Дерматологичният овес за уязвимата кожа

В сърцето на A-Derma се намира уникална и ексклузивна съставка, Овес Rhealba®. Прегръдка за кожата, натурално ефикасна, напълно сигурна за грижа за всеки тип уязвима и деликатна кожа.

 

Когато природата разкрива нов път...

Историята на марката A-DERMA вече 30 години свързва природата и грижата за кожата, от опознаването на природата до дерматологична експертност.

Botanical Expertise Pierre Fabre (Ботаническа Експертност Пиер Фабр), преди наречена Phytofilière® (Фитоверига) ни предоставя възможността да оценим едно растително истинско съкровище: ОвесRhealba®.
 

 

 

 

 

 

Нашата мисия

Нашата експертност ни позволява да създаваме сигурни и ефикасни продукти, които заслужават доверието, както на дерматолози, така и признанието на потребители.

Нашата мисия е да предоставим реални и автентични решения за кожата, както и за околната среда, които гарантират едновременно ефикасност и природосъобразност.

 

 

 

 

Стриктна Харта за Качество

Всички наши продукти са формулирани с минимален брой съставки. Без етерични масла, без оцветители, без алкохол и, разбира се по възможност без аромати и без парабени.

 

 

 

 

 

Една марка, призната от здравните специалисти

Признати от здравните специалисти по целия свят в областта на грижата за атопичната и раздразнена кожа, ние сме изключително горди с изключителното ни партньорство с European Task Force for Atopic Dermatitis от 20 години.

Днес ние можем да разширим нашата експертност в насока деликатната и уязвима кожа на цялото семейство.

 

 

 

 

 

 

Защо уязвима и деликатна кожа?

Уязвима кожа: нейният баланс е непрекъснато застрашен от ежедневен стрес (неподходящи козметични продукти, иритиращи третирания, климатични фактори...)

Деликатна кожа: тя се изразява във видими, неприятни, притеснителни реакции…