Козметична революция в демакиирането!

Почистване-демакиирането е « първият жест-грижа за кожата», независимо дали се поставя грим или не. Навик, който трябва да се усвои приоритетно при деликатна и уязвима кожа, с цел запазване на здравето и красотата й. Мицеларната технология е несъмнено решението, което съчетава множество предимства: ефикасност, бързина и толерантност. От друга страна, галеновата форма « вода » често не осигурява комфорт и хидратация. A-DERMA прие предизвикателството да формулира демакиираща грижа с висока толерантност, способна да отстрани нежно всякакви замърсявания, като същевременно хидратира и възвръща баланса на хидролипидния филм на кожата.

A-DERMA създаде 1то мицеларно мляко

Мицелите, почистващи агенти в микроскопични и ултра мощни сфери, способни да уловят всякакви замърсявания, са стабилизирани към този момент само във вода. A-DERMA осъществи истинска революция и използва свойствата на тези мицели в по-нежна, по-плътна и по-кремообразна текстура: млякото.

 

 

 

 

Иновацията – базирана на динамична мрежа на текстурата

В текстурата мляко, в началото плътна и желифицирана, има мрежа, която задържа прикрепени мицелите. Контактът с кожата подпомага освобождаване на активните мицели във водната фаза, като се втечнява при нанасяне. Мицелите Sensifluid се характеризират със 100% растителен произход.

 

 

Уникално съчетание

Благодарение на меката и ултра-плъзгаща се текстура с усещане за несравнима мекота при допир на памука до кожата, Sensifluid мицеларно мляко осигурява изключително галещо и ефикасно почистване-демакииране, по-бързо и без търкане. Край на ежедневното усещане за опъване след демакииране. Перфектно и нежно почистена, кожата блести от здраве.